Thursday, January 26, 2012

Συστάσεις για να εξετάσει αυτά τα Χριστούγεννα!

Σε αυτές τις ημέρες, όπου θα μπορούσατε να περάσετε το νέο έτος από ένα τελευταίο χρόνο, σκέφτομαι πως τα γεύματα των καλλιεργειών. Νοσοκομείο Εδώ στο Εσκισεχίρ Acibadem υγιεινή διατροφή και τη διατροφή και δίαιτα Gülcan εμπειρογνώμονα Ok'tan αρχή του έτους, καθώς και πώς να μην χάσουν βάρος με δίαιτα 8 Πρόταση θα πρέπει να είναι!
Κατά τη διάρκεια του Open Day, μην: Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε, "το τέλειο φαγητό που τρώμε βραδινό,« ο πεινασμένος όλη την ημέρα, αυτή τη νύχτα, φορτώθηκαν μούχλα. Αξίζει να φάτε πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα κερδίζουν περισσότερο οι μετοχές kapılıyoruz atladığımızda νύχτα. Ωστόσο, μια μικρή ποσότητα της ενέργειας του σώματός μας να εργάζονται για πολλές ώρες της χωρητικότητας αποθήκευσης που είναι και η τάση πρόκειται να τι τρώμε. Για το λόγο αυτό ένα πεινασμένο μέχρι το βράδυ του μήνα κατά 31 ημέρες μία φορά.
Μην παραλείψετε το πρωινό: 1-2 φέτες τυρί, ψωμί, καθώς και πίνοντας ένα ποτήρι γάλα θα μας κρατήσουν πληρέστερη πλέον. Αλλά σήμερα το πρωί, μέλι, σιρόπι, μαρμελάδα, μαρμελάδα αντί για 1 μερίδα φρούτων αξίζει yetinmemizde.
Ελαφρύ γεύμα Φάτε: κρέας το οποίο θεωρούμε το βράδυ λίγο περισσότερο από μια απόδραση, ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα πριν από το απόγευμα της λαχανικά, γιαούρτι και 1-2 φέτες ψωμί μπορεί να αποφύγει.
Να θυμάστε ότι Snack τοστ: Χριστουγεννιάτικο δείπνο ξεκινάει λίγο αργότερα. Έτσι, δεν τρώνε τίποτα μετά από το μεσημεριανό γεύμα εκείνο το βράδυ στο τραπέζι δεν χρειάζεται να είναι πάρα πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς τι μπορεί να εξαντλήσει. Σήμερα το απόγευμα θα κάνουμε δύο γεύματα, στις 17.00 στην περιοχή θα σας κρατήσει πληρέστερη πλέον, με 2-3 κουταλιές της σούπας γάλα 1 φλιτζάνι ψημένα μίγμα βρώμης-αποβουτυρωμένο γάλα, ή να φάει. Αυτή γεύματα δείπνο της Πρωτοχρονιάς για τα πάντα, το χέρι που εμποδίζει την επίτευξη θα είναι το πιο σημαντικό γεύμα.
Ποσότητα και τη σύνθεση της βραδιάς τρώτε Προσοχή: Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι πολύ όμορφη, πόσο τρώνε τα γεύματα παρασκευάζονται; Φυσικά, κάποια σημαντικά, αλλά πρέπει να δοθεί προσοχή σε ένα συνδυασμό. Για παράδειγμα, καθώς και ντολμαδάκια γεμιστά με ρύζι Μην πάρετε το πιάτο σας. Ένα από το cookie έχει λήξει, ή να εκφορτίζονται κατά τη διάρκεια της ένα βράδυ των πλακών sınırlandırabilirseniz, έχουν φύγει θερμιδική πρόσληψη περιορισμούς. Λόγω της φουντούκια, καρύδια, αμύγδαλα, τους ελαιούχους σπόρους, όπως, πέραν του ότι είναι πολύ χρήσιμο να περιέχουν υψηλές ποσότητες λίπους. Χριστουγεννιάτικο κέικ και τρώνε ας πούμε, το ποσό της σημείωσης. Αισθάνεστε ενοχές όταν τρώτε μια λεπτή φέτα κέικ, αλλά δίπλα σε αυτό tüketmezseniz χυμούς φρούτων ή αναψυκτικά τύπου κόλα, θα φάνε το κέικ ακόμα πιο ağırlaştırmamış.
Να είστε βέβαιος να χρησιμοποιούν τις χαμηλές ποτά αλκοόλ: Το αλκοόλ είναι αντιληπτή από το σώμα μας ως λίπος, 1 γραμμάριο είναι ισοδύναμο με περίπου 7 θερμίδες. Όταν κινούμαστε να περιορίσουν τις θερμίδες και υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ και την επόμενη μέρα κάναμε ότι είναι δύσκολο να ανακτήσει το σώμα. Αναγκαστικά ποτό το νέο έτος, νομίζω, πρώτα θα πρέπει να επιλέξετε χαμηλό αλκοολούχων ποτών. Για παράδειγμα, κυμαίνεται μεταξύ 12 με 15 τοις εκατό αλκοόλης κόκκινα κρασιά μπορεί να προτιμούν περισσότερο από τα άλλα αλκοολούχα ποτά. Ωστόσο, το ποσό που έλαβε από τις μεγάλες, 2-3 κουβάς να απενεργοποιήσετε αυτή τη μεγάλη νύχτα.
Να πίνετε 1-2 ποτήρια νερό για κάθε Δισκοπότηρο: μια μικρή ποσότητα νερού κατά τη διάρκεια της νύχτας για να πάρετε το αλκοόλ από το σώμα atımına πιο δύσκολη, πονοκεφάλους και μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των απώλεια υγρών. Αυτός είναι ο λόγος που πίνετε 1-2 ποτήρια νερό με κάθε κάδο Να είστε βέβαιος να πάπια.
Τρώτε ελαφρά την επόμενη μέρα: τη νύχτα μετά από ένα κουραστικό, αλλά διασκεδαστικό, την επόμενη μέρα το απόγευμα προς το βράδυ ή ακόμα και να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Αλκοόλ ή τροφίμων για να αντισταθμίσει τις αναπάντητες χθες το βράδυ να πιστεύουν ότι πρέπει να μείνει ανοιχτή, να έχετε κατά νου ότι αυτό ήταν ένα λάθος. Αποτελούμενο από ένα ελαφρύ πρωινό στοιχείων και σαλάτες, το νερό, τα γεύματα, που υποστηρίζεται από ένα πρόσθετο τόνωση του μεταβολισμού. Εν τω μεταξύ, τρώνε φρέσκα φρούτα και γιαούρτι, μην αμελήσετε να τις τοξίνες από το σώμα για να ρίξει.

0 comments:

Post a Comment